IQCONGRESS 2021

preklop 1 100 2Sledeći ciljeve održivog razvoja UN 2030 i misije Evropske organizacije za kvalitet (EOQ), Evropske fondacije za menadžment kvalitetom (EFQM) i drugih ulažemo velike napore da teoriju i praksu modernog upravljanja kvalitetom prenesemo u Srbiju i druge zemlje sa manje razvijenim privredama.

Manje razvijene ekonomije su, između ostalog, i posledica neprimenjene stvarne prakse upravljanja sistemima kvaliteta.

Ključni faktori razumevanja i uspešne primene upravljanja kvalitetom su edukacija u osnovnom, srednjem i univerzitetskom obrazovanju, kao i seminarske obuke specijalista iz privrede.

Na osnovu iskustva o stepenu uključenosti standarda kvaliteta u edukativne sisteme raznih država – imaćemo zaključke gde se i kojim metodama rada postižu najbolji rezultati.

Međunarodnom kongresu kvaliteta 2021 dodali smo i naučnu dimenziju kako bi događaj imao višu vrednost i kako bi privukli autoritete iz akademske zajednice iz oblasti menadžmenta kvalitetom iz celog sveta. Osim uobičajenih tema, pažnja će biti usmerena i na poslovnu izvrsnost, inovativnost, životnu sredinu, bezbednost, kružnu ekonomiju itd.

Zbog pandemije COVID 19 zakazani 64. EOQ Kongres kvaliteta za 2020. godinu je otkazan. U 2021. godini takođe ne postoje zdravstveni uslovi za održavanje većeg skupa.

Zato je odlučeno da organizujemo ONLINE Međunarodni kongres kvaliteta 2021 u Beogradu, Srbija.

Ukoliko bi zdravstvena situacija dozvolila učesnici su pozvani i dobrodošli i fizički na Kongres.

Sve informacije dostupne su na: https://iqcongress2021.srmek.org/sr.