1. O nama

Puno poslovno ime: BBN Congress Management d.o.o.

Sedište: Deligradska 9, Beograd 

Odgovorno lice: Marko Popović

PIB: 105989478

Matični broj: 20507381

Šifra delatnosti: 7311

Tekući račun: 170-30007685000-18

Kontakt telefon: +381113629405

Kontakt E-mail adresa: bbn@bbn.co.rs

Radno vreme: 09:00 – 16:00

2. Politika privatnosti

2.1. Definicije politike privatnosti

Ova Politika privatnosti reguliše praksu prikupljanja informacija od korisnika prilikom korišćenja internet stranice https://bbn.co.rs, kao i njihovo skladištenje u bazama podataka našeg preduzeća BBN Congress Management d.o.o. Naša politika privatnosti obuhvata razloge kako i zašto sakupljamo, koristimo i štitimo Vaše lične podatke.

Zadržavamo diskreciono pravo da ovu Politiku privatnosti možemo izmeniti u svako doba i da tako izmenjen tekst postane važeći odmah po objavi istog na Web sajtu.

Nastavak Vašeg korišćenja Web sajta nakon izmena, podrazumeva da prihvatate sve uslove tako izmenjene Politike privatnosti. Stoga savetujemo korisnike da periodično ponovo detaljno pročitaju informacije sadržane u Politici privatnosti, kako bi bili informisani o eventualnim promenama.

2.2. Način prikupljanja i upotrebe podataka

BBN Congress Management ne prikuplja i ne skladišti podatke o korisnicima i transakcijama u posebnim bazama podataka. BBN Congress Management samo dobija kopiju E-mail obaveštenja – istog E-mail obaveštenja kakvo se pošalje i samom korisniku koji je izvršio uspešnu uplatu. U E-mail obaveštenju se nalaze podaci o: broju računa, imenu i prezimenu korisnika, E-mail adresi korisnika, vlasniku kartice, nepotpunom broju kartice korisnika (prvih 6 cifara i poslednje 4), datum isteka kartice, jedinstveni broj transakcije i datum izvršavanja transakcije.

2.3. Kolačići (cookies)

Kolačić (cookie) je informacija sačuvana na Vašem računaru od strane internet stranice koju posetite. Kolačići obično čuvaju Vaša podešavanja, postavke za internet stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu internet stranicu internet pregledač šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da Vas prepozna i prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Ukoliko ne želite da naš Web sajt ima pristup Vašim kolačićima, možete ih blokirati. Većina web browsera Vam omogućava da blokirate kolačiće. To možete uraditi putem Podešavanja Vašeg web browsera.

3. Opšti uslovi pružanja usluga

Prodaja usluga putem našeg sajta obavlja se u okviru registrovane delatnosti privrednog društva BBN Congress Management d.o.o., ulica: Deligradska 9, 11000 Beograd, matični broj 20507381.

Prodajna cena usluga je naznačena, a mogućnost kupovine uz posebne cenovne pogodnosti ili uz posebne prodajne podsticaje se obavlja, ukoliko iste nisu ponuđene na sajtu, se obavlja direktnim kontaktom sa BBN Congress Management d.o.o..

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu usluga i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Ne podrazumeva se da su sve usluge prikazane na sajtu dostupne u svakom trenutku.

4. Politika isporuke

Nakon poručivanja usluge, bićete obavešteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a koji ste naveli tokom procesa poručivanja. Porudžbina je prihvaćena od strane preduzeća BBN Congress Management d.o.o. tek nakon što Vam emailom pošaljemo potvrdu o prihvatanju iste.

5. Politika plaćanja

5.1. Načini plaćanja      

Plaćanje proizvoda na našoj internet prodavnici je moguće izvršiti na jedan od sledećih načina: platnim karticama – VISA, Maestro ili MasterCard koje podržavaju plaćanje preko Interneta. Plaćanje karticama je realizovano u saradnji sa AllSecure doo i UniCredit Bank Beograd i obavlja se na bezbedan i sertifikovan način preko AllSecure Paymet Gateway-a, jednostavnim unosom podataka sa platne kartice.

Nakon što se unesu podaci o kartici i potvrdi plaćanje, banka autorizuje transakciju i time je porudžbina odobrena i ulazi u dalji proces pripreme za isporuku. Iznos će biti rezervisan na vašoj kartici (računu) i neće Vam biti raspoloživ za drugu namenu.

Transkacija će biti kompletirana i iznos skinut sa vašeg računa nakon što je tražena usluga evidentirana od strane BBN Congress Management d.o.o. U slučaju da se plaćanje ne kompletira, odnosno iznos se ne skine sa računa do isteka roka Vaše banke za oslobađanje nekompletiranih transakcija, ta porudžbenica će biti otkazana i izbrisana. Nakon isteka datog roka, novac rezervisan na Vašem računu se oslobađa i biće Vam ponovo na raspolaganju. Nakon toga možete ponoviti istu ili novu porudžbinu, i izvršiti plaćanje u vezi sa istom.

Proverite kod banke koja je karticu izdata i da li Vaša kartica podržava plaćanje preko Interneta.

5.2. Zaštita podataka prilikom plaćanja karticama

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola, primenom najsavremenijih metoda tokenizacije osetljivih podataka, i u skladu sa PCI-DSS standardima. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica UniCredit Bank Beograd. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni trgovcu.

3D Secure zaštita za sve trgovce i kupce – AllSecure Payment Gateway koristi najviše globalne standarde zaštite i privatnosti podataka. Svi trgovci koji koriste AllSecure Payment Gateway su automatski uključeni u 3D-Secure zaštitu, čime se kupcima garantuje bezbednost kupovine. Brojevi platnih kartica kupaca se ne čuvaju na sistemu trgovca a sami upis se štiti SSL enkripcijom podataka.

PCI DSS Standardi – AllSecure Payment Gateway se konstantno usaglašava sa svim zahtevima kartičarskih organizacija u cilju povećanja nivoa bezbednosti trgovaca i kupaca. Od 2005 godine do danas, bez prekida, sistem je sertifikovan kao PCI-DSS Level 1 što predstavlja najviši standard u industriji. PCI Data Security Standard (PCI-DSS) je norma koja definiše neophodne mere bezbednosti pri obradi, čuvanju i prenošenju osetljivih kartičarskih podataka. PCI Standardima se štite osetljivi podaci o korisniku kartice tokom celog procesa plaćanja: od momenta unosa podataka na prodajnom mestu trgovca, tokom komunikacija između trgovca i relevantnih banaka i kartičarskih organizacija, kao i kasnije čuvanje tih podataka.

5.3. Registracija metoda plaćanja

Kada se podaci o kartici kupca, na njegov zahtev ili odlukom trgovca TOKENIZUJU, (pothranjuju na sertifikovan način za kasnije korišćenje), ti podaci se čuvaju na AllSecure PCI-DSS level 1 sertifikovanim serverima. Tako tokenizovani kartični podaci se prenose na potpuno bezbedan i sertifikovan način. Trgovac ni u jednom trenutku nema pristup podacima o broju kartice i drugim osetljivim podacima, već dobija referentni broj (token) koji samo on može koristiti u skladu sa uslovima ugovorenim sa kupcem. Kupac ima mogućnost deregistracije prethodno registrovane kartice, kao i promene detalja ranije tokenizovane kartice. 

5.4. Povraćaj sredstava

U slučaju povraćaja sredstava kupcu koji je predhodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, taj povraćaj se vrši isključivo preko iste VISA, Maestro ili MasterCard kartice koja je korištena za plaćanje. Ovo znači da će naša banka na naš zahtev obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

6. Politika reklamacije

6.1. Postupak reklamacije

Proizvodi koji se prodaju putem našeg web sajta su praćeni svim zakonski neophodnim preduslovima i ograničenjima. Ukoliko se pojavi potreba za reklamacijom, mi ćemo ispuniti sve zakonski definisane obaveze za prodavca.

Ukoliko želite da započnete proces reklamacije, potrebno je da nam se obratite na email bbn@bbn.co.rs li telefon +381113629402.

Preduzeće BBN Congress Management d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za greške kupaca, usluge pogrešno kupljene ili bilo koje druge greške koje se odnose na Vaše postupke prilikom kupovine na Web sajtu. Ukoliko imate nepravilnosti u radu prilikom kupovine usluga na Web sajtu, molimo Vas da kontaktirate BBN Congress Management putem e-maila i mi ćemo se potruditi da otklonimo nepravilnosti.

6.2.         Pravo na povraćaj novca

U slučaju odustanka od ugovora, potrošač ima pravo na povraćaj novca. Iznos se kupcu vraća prema uslovima pojedinačnih usluga.

7. Uputstvo za kupovinu

Na sajtu www.bbn.co.rs kupac može skinuti prijavni list događaja za koji je zainteresovan, ukoliko isti već nije primio putem E-maila. Prijavni list je potrebno popuniti i dostaviti na bbn@bbn.co.rs. Po prijemu prijavnog lista, BBN izdaje predračun koji dostavlja kupcu zajedno sa linkom ka stranici za online plaćanja. Kupac na datoj stranici unosi tražene podatke i izvršava plaćanje, nakon čega dobija potvrdu o uplati od strane primaoca sredstava, odnosno kompanije BBN.

 

„Sva placanja ce biti obavljena u dinarima (RSD). Ukoliko se placa platnim karticama inostranih Banaka izdavalaca, dinarski iznos transakcije ce biti konvertovan u settlement valutu Banke (EUR) prema kursu Narodne Banke Srbije. Pri zaduzivanju Vase platne kartice, vec konvertovan iznos ce se konvertovati u Vasu lokalnu valutu, prema kursu koji primenjuju operatori platnih kartica. Navedena cena koja je razlicita od RSD, a navedena na sajtu je informativnog karaktera i zbog navedenih konverzija moguce je da dodje do odstupanja od iste.“

banner placanje