1. O nama

Puno poslovno ime: BBN Congress Management d.o.o.

Lokacija: Deligradska 9, Beograd

Odgovorno lice: Marko Popović

PDV broj: 105989478

Matični broj: 20507381

Šifra aktivnosti: 7311

A/C.: 170-30007685000-18

Telefon: +381113629405

E-mail: bbn@bbn.co.rs

Radno vreme: ponedeljak – petak / 09:00 – 16:00

2. Politika privatnosti

2.1. Definicije politike privatnosti

Ova politika privatnosti reguliše praksu prikupljanja podataka korisnika prilikom korišćenja veb stranice https://bbn.co.rs, kao i njihovo skladištenje u bazi podataka naše kompanije BBN Congress Management d.o.o. Naša politika privatnosti obuhvata razloge kako i zašto prikupljamo, koristimo i štitimo vaše lične podatke.

Zadržavamo diskreciono pravo da u bilo kom trenutku izmenimo ovu politiku privatnosti i učinimo izmenjeni tekst važećim odmah nakon objavljivanja na veb lokaciji.

Nastavkom korišćenja veb lokacije nakon izvršenih izmena, pretpostavlja se da prihvatate sve uslove izmenjene Politike privatnosti. Zbog toga savetujemo našim korisnicima da periodično ponovo čitaju informacije sadržane u Politici privatnosti, kako bi bili obavešteni o eventualnim promenama.

2.2. Način prikupljanja i korišćenja podataka

BBN Congress Management ne prikuplja niti skladišti podatke koji se odnose na korisnike i transakcije u posebne baze podataka. BBN Congress Management dobija samo kopiju e-mail poruke – iste e-poruke kao i ona koja se šalje stvarnom korisniku koji ima izvršio uspešnu uplatu. E-mail poruka sadrži podatke o: broju računa, korisničkom imenu i prezimenu, e-mail adresi korisnika, vlasniku kartice, nepotpunom broju kartice vlasnika (prvih 6 cifara i poslednje 4), datumu isteka kartice, identifikacionom broju transakcije i datum izvršene transakcije.

2.3. Kolačići

Kolačić je informacija koja se čuva na vašem računaru kada posetite internet stranicu. Kolačići uglavnom čuvaju vaša podešavanja, aplikacije za veb lokaciju, kao što su željeni jezik ili adresa. Kasnije, kada otvorite istu Internet stranicu, vaš pretraživač šalje nazad kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da vas prepozna i prikaže informacije prilagođene vašim potrebama. Ako ne želite da naša veb lokacija ima pristup vašim kolačićima, možete ih blokirati. Većina veb pretraživača omogućava blokiranje kolačića. To možete učiniti tako što ćete postaviti svoj veb pretraživač.

3. Opšti uslovi za pružanje usluga

Prodaja usluga preko našeg sajta vrši se u okviru registrovane delatnosti firme BBN Congress Management d.o.o., Deligradska 9, 11000 Beograd, PIN 20507381.

Određena je prodajna cena usluga, a postoji mogućnost posebnih ponuda za kupovinu ili specijalnih podsticaja prodaje koji se, ukoliko nisu istaknuti na sajtu, mogu ostvariti direktnim kontaktom sa BBN Congress Management d.o.o.

Trudimo se da budemo što precizniji kada opisujemo naše usluge i stvarne cene, ali ne možemo da garantujemo da su sve informacije potpune i besprekorne. Ne pretpostavlja se da su sve usluge prikazane na veb lokaciji dostupne u bilo kom trenutku.

4. Politika isporuke

Nakon naručivanja usluge, bićete obavešteni o statusu vaše porudžbine putem e-maila koji ste naveli prilikom naručivanja. Nalog će prihvatiti kompanija BBN Congress Management d.o.o. tek nakon što smo e-mailom poslali potvrdu o prihvatanju iste.

5. Politika plaćanja

5.1. Metode plaćanja

Plaćanje proizvoda u našoj internet prodavnici moguće je na jedan od sledećih načina: platnim karticama – VISA, Maestro ili MasterCard koje podržavaju onlajn plaćanje. Plaćanja platnim karticama realizovana su u saradnji sa AllSecure doo i UniCredit Bankom Beograd i bezbedna su i sertifikovana preko AllSecure Paiment Gatevai-a, jednostavnim unosom podataka sa platne kartice.

Nakon što su podaci koji se odnose na karticu uneti i overeno plaćanje, banka autorizuje transakciju i time se odobrava nalog kako bi se započeo sledeći proces priprema za isporuku. Iznos će biti rezervisan na vašoj kartici (računu) i neće biti dostupan za bilo koje druge svrhe.

Transakcija će biti završena i iznos će biti povučen sa vašeg računa nakon što BBN Congress Management d.o.o. evidentira traženu uslugu. U slučaju da uplata nije izvršena, a iznos nije povučen sa računa do isteka roka za transakciju banke kupaca, obrazac naloga će biti poništen i obrisan. Nakon isteka datog roka, novac rezervisan na vašem računu će biti oslobođen i ponovo će vam biti dostupan. Nakon toga možete ponoviti istu narudžbu ili se prijaviti za novu i izvršiti uplate vezane za to.

Proverite kod svoje banke koja je izdala karticu da li podržava onlajn plaćanja.

5.2. Zaštita podataka pri plaćanju platnim karticama

U trenutku unosa podataka koji se odnose na platnu karticu, privilegovane informacije se putem javne mreže prenose u zaštićenom (šifrovanom) obliku korišćenjem SSL protokola, primenom najsavremenijih metoda tokenizacije osetljivih podataka i u skladu sa PCI-DSS standardima. Sigurnost podataka garantuje procesor platnih kartica UniCredit Banka Beograd prilikom kupovine. Podaci na platnoj kartici ni za trenutak neće biti dostupni trgovcu.

3D Secure zaštita za sve trgovce i kupce – AllSecure Paiment Gatevai koristi vrhunske globalne standarde zaštite podataka i privatnosti. Svi trgovci koji koriste AllSecure Paiment Gatevai su automatski uključeni u 3D-Secure zaštitu, koja garantuje sigurnu kupovinu za kupce. Brojevi platnih kartica kupaca se ne čuvaju u sistemu trgovca i stvarni unos je zaštićen SSL enkripcijom podataka.

PCI DSS standardi – AllSecure Paiment Gatevai kontinuirano ispunjava sve zahteve kartičnih organizacija u cilju podizanja nivoa bezbednosti trgovaca i kupaca. Od 2005. godine do danas, sistem je bez prekida sertifikovan kao PCI-DSS Level 1, što je najviši standard u industriji. PCI standard bezbednosti podataka (PCI-DSS) je norma koja definiše neophodne mere bezbednosti u obradi, skladištenju i prenosu osetljivih podataka sa kartice. PCI standardi štite osetljive podatke o korisniku kartice tokom celog procesa plaćanja: od trenutka unosa podataka na prodajnom mestu trgovca, tokom komunikacije trgovca sa relevantnim bankama i organizacijama platnih kartica, kao i kasnijeg čuvanja tih podataka.

5.3. Registracija načina plaćanja

Kada se podaci na kartici kupca TOKENIZUJU (čuvaju se na sertifikovan način za kasniju upotrebu), na njegov zahtev ili odlukom trgovca, te podatke čuvaju sertifikovani serveri na AllSecure PCI-DSS nivou 1. Takvi tokenizovani podaci kartice se prenose na potpuno siguran i sertifikovan način. Prodavac nema apsolutno nikakav moguć pristup podacima u pogledu broja kartice i drugih osetljivih podataka, već dobija referentni broj (token) koji će koristiti samo on u skladu sa uslovima dogovorenim sa kupcem. Korisnik ima mogućnost da odjavi prethodno registrovanu karticu i promeni podatke o prethodno tokenizovanoj kartici.

5.4. Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja sredstava kupcu, koja su prethodno plaćena nekom platnom karticom, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, povraćaj se vrši isključivo putem iste VISA, Maestro ili MasterCard kartice korišćene za plaćanje. . To znači da će naša banka na naš zahtev izvršiti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

6. Politika pritužbi

6.1. Žalbeni postupak

Proizvodi koji se prodaju preko naše veb stranice podležu svim zakonskim preduslovima i ograničenjima. Ukoliko bude bilo potrebe za reklamacijom, mi ćemo ispuniti sve zakonom definisane obaveze prodavca. Ukoliko želite da otvorite proces pritužbi, u obavezi ste da nas kontaktirate putem našeg e-mailbbn@bbn.co.rs ili telefona +381113629402.

Kompanija BBN Congress Management d.o.o. neće preuzeti nikakvu odgovornost za greške koje su napravili kupci, usluge kupljene greškom ili bilo koje druge pogrešne radnje koje se odnose na vaše procedure prilikom kupovine na mreži. Ako otkrijete bilo kakvu zloupotrebu prilikom kupovine na mreži, kontaktirajte BBN Congress Management putem e-pošte i mi ćemo dati sve od sebe da eliminišemo takve oblike zloupotrebe.

6.2. Pravo na povraćaj sredstava

U slučaju raskida ugovora, korisnik ima pravo na povraćaj novca. Iznos će biti vraćen korisniku u skladu sa uslovima pojedinačnih usluga.

7. Smernice za kupovinu

Nakon što kupac preuzme formular za registraciju željenog događaja sa sajta vvv.bbn.co.rs, ili ga primi putem e-pošte, potrebno je da unese sve potrebne podatke i pošalje obrazac na bbn@ bbn.co.rs. Nakon što BBN primi obrazac, izdaće fakturu i poslati je kupcu zajedno sa vezom za onlajn plaćanje. Kupac popunjava sve potrebne podatke u onlajn formularu i vrši uplatu. Nakon prijema uplate, BBN će kupcu poslati potvrdu.

„Napominjemo da će se sva plaćanja vršiti u srpskoj valuti – dinarima (RSD). Ukoliko se plaćanje vrši platnim karticama inostranih izdavaoca, ukupan iznos transakcije će se konvertovati u valutu bankovnog poravnanja, po važećem kursu Narodna banka Srbije. Kada se transakcija izmiri, već konvertovani iznos će biti konvertovan u vašu lokalnu valutu prema kursu udruženja kreditnih kartica. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost male razlike od prvobitne cene navedene u naš sajt.“