SEEIIW 2018

PICT3128

Društvo za unapređivanje zavarivanja u Srbiji u saradnji sa Rumunskom asocijacijom za zavarivanje i Bugarskim društvom za zavarivanje, a uz podršku Međunarodnog Instituta za zavarivanje (International Institute of Welding IIW) i Evropske ferderacije za zavarivanje (European Welding Federation EWF) organizuje 4. IIW kongres zavarivanja Jugoistočne Evrope.

Kongres se organizuje po pravilima Međunarodnog instituta za zavarivanje za organizaciju međunarodnih Kongresa i kao takav ima tretman od strane Međunarodnog Instituta za zavarivanje kao Međunarodni Kongres posebnog značaja.  

Kongres će se održati u Beogradu, Srbija, od 10 – 12. oktobra, 2018.

U pitanju je najveći skup o zavarivanju u Jugoistočnoj Evropi, koji će okupiti preko 300 stručnjaka iz zemalja regiona, Evrope i sveta.

Tema kongresa je: Visokokvalitetno zavarivanje za sigurne konstrukcije  (Safe Welded Construction by High Quality Welding).

Pored toga kongres će se baviti i temama:
-  Visokokvalitetno zavarivanje (tehnologija zavarivanja, metalurgija zavarivanja, procesi zavarivanja)
-  Integritet i životni vek zavarenih spojeva i konstrukcija
-  Zavarivanje cevi
-  Obrazovanje, kvalifikacija, sertifikacija osoblja

U okviru Kongresa će se održati i redovno Savetovanje ''ZAVARIVANJE 2018'' kao i Radionca predstavnika zavarivačkih asocijacija iz Regiona na temu ''Kako unaprediti zavarivanje u regionu".

Apstrakt možete prijaviti do 28. februara 2018. slanjem istog na E-mail adresu tehničkog sekretarijata bbn@bbn.co.rs. Više informacija o Kongresu možete pronaći u Prvom obaveštenju datom u prilogu, kao i na web stranici www.seeiiw2018.duzs.org.rs

Svi dostavljeni radovi će biti podvrgnuti procesu revizije i, ukoliko budu prihvaćeni,biće objavljeni preko Trans Tech Publications's trademark www.scientific.net.

Za sva dodatna pitanja, budite slobodni da kontaktirate BBN, tehnički sekretarijat Kongresa na tel: +381 11 3629402 i E-mail: bbn@bbn.co.rs

Documents:

First-Announcement

First-Announcement.pdf | pdf | 451 KB | Last Changed: 13/07/2018 2:30pm

Sponzorski-paketi-Beograd-srp-fin

Sponzorski-paketi-Beograd-srp-fin.pdf | pdf | 597 KB | Last Changed: 13/07/2018 2:31pm

program-welding-draft-version-V

program-welding-draft-version-V.pdf | pdf | 1.1 MB | Last Changed: 19/09/2018 1:54pm