I Međunarodni kongres UZPS

logo slika

Čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas na I Međunarodni kongres "Zdravstveni profesionalci - prošlost, sadašnjost i budućnost" koji će se održati od 31. maja do 03. juna 2018.godine na Divčibarama, Srbija.

Kongres svojom sveobuhvatnošću pruža priliku da na jednom mestu okupimo kolege iz Evrope i regiona, što smatramo jedinstvenom šansom, za ovu i sve buduće generacije zdravstvenih profesionalaca. Očekujemo preko 300 učesnika i preko 150 renomiranih predavača, iz svih oblasti medicine; interna, hirurgija, pedijatrija,  ortopedija i traumatologija, ginekologija i akušerstvo, psihijatrija, infektologija, urologija i nefrologija, anestezija i reanimacija, onkologija, primarna zdravstvena zaštita, zdravstvena nega, intenzivna nega, babištvo, stomatologija, farmacija, biohemija, epidemiologija, kao i profesionalce iz sfere obrazovanja.

Shodno preliminarnim temama ovaj događaj će pre svega omogućiti da se predstave radovi o istorijatu rada zdravstvenih profesionalaca u svetu, Evropi, regionu i kod nas. Kroz moderne i interaktivne prezentacione forme, kao i poseban akcenat na istorijat i obrazovanje, kongres će takođe definisati dostignuća u oblastima kojima se bavi, sa posebnim osvrtom na probleme zdravstvenih profesionalaca u zemaljma u razvoju. Dati sadržaj će sasvim sigurno kreirati odličnu mogućnost za učenje, učestvovanje i umrežavanje svih zdravstvenih profesionalaca, koji teže da se nađu na samom vrhu svojih oblasti izučavanja.

Na bazi odluka Naučnog odbora i realizacije akreditacije, informisaćemo Vas o svim temama koje će biti uključene u naučni program Kongresa (preliminarni program). Uz Vašu pomoć i vredan doprinos, sigurni smo da će kvalitet diskusija biti na visokom nivou.

Smešteno u srcu Srbije, Divčibare je otvoreno za sve evropske i svetske nacije, a nalazi se nedaleko od Beograda koji je povezan sa velikim brojem destinacija u Evropi. Kongres će se održati u Hotelu Divčibare, jednom od kvalitetnije opremljenihi organizovanih objekata za kongresnu delatnost.

U ime Organizacionog odbora, unapred se radujemo susretu.

dr Ivanka Adžić

Predsednica Udruženja zdravstvenih profesionalaca Srbije, UZPS

dipl mng Vera Simić

VMS Sanja Ristić

Potpredsednice

Documents:

Prvo-obavestenje-UPZS

Prvo-obavestenje-UPZS-final.pdf | pdf | 325 KB | Last Changed: 21/12/2017 3:17pm

U prvom obavestenju su sadržane osnovne informacije o kongresu, važni datumi i informacije potrebne za prijavu radova.

Program marketinga UZPS

prog-marketinga-e-mail-srp.pdf | pdf | 586 KB | Last Changed: 21/12/2017 3:18pm

U programu marketinga kongresa možete naći opis različitih mogučnosti sponzorstva, odnosno promocije vaših proizvoda i usluga.

Uputstvo-za-pisanje-rada-UZSP-2018

Uputstvo-za-pisanje-rada-UZSP-2018.doc | doc | 70 KB | Last Changed: 07/03/2018 12:48pm