CIRED 2016

X SAVETOVANJE O ELEKTRODISTRIBUTIVNIM MREŽAMA SRBIJE sa regionalnim učešćem koje se organizuje pod pokroviteljstvom CIRED - Međunarodne konferencije za elektrodistribuciju, održano je u Vrnjačkoj Banji od 26.09. do 30.09.2016. godine.

Untitled 4

Organizator: Nacionalni komitet CIRED Srbije je profesionalna i stručna organizacija, posvećena razmeni znanja i iskustva u oblasti distribucije električne energije. Okuplja istaknute stručnjake iz elektrodistributivnih organizacija, elektrotehničkih fakulteta i instituta, projektnih, izvođačkih i proizvodnih organizacija sa teritorije Srbije i regiona. Više informacija na www.cired.rs.

Untitled 5

Pokrovitelj: CIRED - Međunarodna konferencija za elektrodistribuciju (Congrès International des Réseaux Electriques de Distribution, franc.) je vodeći forum za susrete međunarodne elektrodistributivne zajednice. Svrha CIRED-a je da radi na povećanju poslovnih sposobnosti, veština i znanja onih koji učestvuju u aktivnostima CIRED-a. CIRED svake druge godine organizuje konferenciju i izložbu gde su predstavljena najnovija dostignuća i najbolje prakse u tehnologiji i upravljanju tehničkom stranom elektrodistibucije. Između konferencija, CIRED organizuje posebne radne grupe na aktuelne teme koje su od ključnog značaja za elektrodistibutivnu zajednicu. Sledeći događaj (radionica) je u Helsinkiju u periodu od 14-15. juna 2016. godine. Dodatne informacije su dostupne na www.cired.net.

Savetovanje je kao i do sada bilo veoma dobro posećeno. Prema izvedenim podacima na skupu je prisustvovalo 730 registrovanih učesnika, kako autora referata i predstavnika firmi koje su učestvovale u komercijalnoj izložbi, tako i onih zainteresovanih za izlaganja autora ili posetu izložbi. Broj komercijalnih učesnika ove godine dostigao je rekordni broj od čak 61 kompanije. Takođe, sa 147 učesnika iz inostranstva, Savetovanje je još jednom potvrdilo svoj regionalni karakter. Najviše inostranih učesnika došlo je kao i uvek iz Bosne i Hercegovine - 68, Crne Gore - 32, Slovenije – 15, uz učesnike iz Mađarske, Nemačke, Rumunije, Hrvatske, Češke, Austrije, Makedonije, Španije, SAD, Turske, Švajcarske, Indije i Holandije.

Ove godine Savetovanje je unelo određene izmene kako u programskom sadržaju skupa tako i u prostornoj organizaciji izložbe, kako bi omogućio većem broju kompanija da na istoj učestvuje.

Prvog radnog dana održana je skupština CIRED SRBIJA. 

Documents:

X-SAVETOVANJE-O-ELEKTRODISTRIBUTIVNIM-MREAMA-SRBIJE-IZVESTAJ-za-mailing

X-SAVETOVANJE-O-ELEKTRODISTRIBUTIVNIM-MREAMA-SRBIJE-IZVESTAJ-za-mailing.pdf | pdf | 2.3 MB | Last Changed: 22/03/2017 12:25pm