CIRED 2014

IX Savetovanje o elektrodistributivnim mrežama Srbije

sa regionalnim učešćem

koje se organizuje pod pokroviteljstvom CIRED - Međunarodne konferencije za elektrodistribuciju, održano je u Vrnjačkoj Banji od 22.09. do 26.09.2014. godine.

 

690 registrovanih učesnika, 114 učesnika iz inostranstva, 59 firmi učestvovalo u pratećoj komercijalnoj izložbi, 16 poslovnih prezentacija, prezentovano preko 90 prihvaćenih radova

Savetovanje je kao i do sada bilo veoma dobro posećeno. Prema izvedenim podacima na skupu je prisustvovalo 690 registrovanih učesnika, kako autora referata i predstavnika firmi koje su učestvovale u komercijalnoj izložbi, tako i onih zainteresovanih za izlaganja autora ili posetu izložbi. Broj komercijalnih učesnika ove godine dostigao je rekordni broj od čak 59 firmi. Takođe, sa 114 učesnika iz inostranstva, Savetovanje je još jednom potvrdilo svoj regionalni karakter. Najviše inostranih učesnika došlo je kao i uvek iz Bosne i Hercegovine - 62, Hrvatske – 9,  Crne Gore, Češke i Slovenije – 7, Austrije 5, Nemačke i Slovačke - 4,  i mnogo drugih poput Rumunije, Francuske, Velike Britanije, Italije, Danske, Australije i Japana.

Ove godine Savetovanje je unelo određene izmene kako u programskom sadržaju skupa tako i u prostornoj organizaciji izložbe, kako bi omogućio većem broju firmi da na istoj učestvuje.

Što se tiče programskih izmena, ove godine je uveden Forum Smart Grid, koji је održan prvog radnog dana Savetovanja, 23.09.2014, i u okviru koga je prezentovano 7 radova autora iz zemlje i inostranstva. Tematiku Smart Grid i ove godine podržala je kompanija Kamstrup.

Istog, prvog radnog dana održana je i skupština CIRED SRBIJA. 

Documents:

IX CIRED Srbija Savetovanje - Izveštaj

IX-SAVETOVANJE-O-ELEKTRODISTRIBUTIVNIM-MREAMA-SRBIJE-IZVESTAJ-za-mailing.pdf | pdf | 2.7 MB | Last Changed: 16/12/2014 3:56pm